Zelf aambeien behandelen

Er zijn enkele behandelingen die u zelf kunt doen om de klachten die ontstaan door aambeien te verminderen. Zorg ervoor dat u genoeg beweging krijgt en wat afvalt wanneer u te zwaar bent. Drink niet teveel koolzuurhoudende dranken, want hierdoor wordt de anus geprikkeld waardoor er jeuk en eczeem kan ontstaan. Het regelmatig nemen van een warm bad zorgt ervoor dat de anus ontspant. De klachten kunnen dan verminderen.

Aambeien zalf

Bij ongemakken van aambeien zijn er diverse aambeien zalfjes verkrijgbaar die zorgen dat de pijn en het branderige gevoel afnemen en helpen bij de aambeien behandeling. Een veelgebruikt bestandsdeel van aambeien zalf is lidocaïne. Dit medicijn werkt plaatselijk verdovend waardoor de pijn zal afnemen. Er kan ook worden gekozen voor zalf met zink erin. Hierdoor nemen de pijn en de jeuk af. Het kan ook zo zijn dat de aambeien iets verschrompelen, waardoor u er minder last van zult hebben.

Beste aambeienzalf:
  1. Sperti aambeien zalf      
  2. Curanol aambeien zalf     
  3. Harmalis aambeien zalf  (homeopatisch, 100% natuurlijk)


Aambeien spray

Als je last hebt van aambeien is het belangrijk snel te handelen. Aambeien zijn vervelend en kunnen veel jeuk veroorzaken. Daarom kun je kiezen voor aambeien spray. Een goede keuze hiervoor is de Hemoclin aambeien spray. Met de aambeien Hemoclin kun je de aambeien bij de oorzaak aanpakken. In deze aambeien spray zit een stof met een verzachtende en jeukstillende werking. Het zorgt direct voor verkoeling en verzachting. De huid wordt ook meteen verzorgd en ook ondersteund ook het natuurlijke genezingsproces. Het neutraliseert de schadelijke bacteriën en het is een kleurloze gel die ook werkt als een soort glijmiddel voor de ontlasting. De stof 2QR is de werkzame stof die zorgt dat de symptomen snel afnemen.

Beste aambeienspray:
  1. Hemoclin aambeien spray        
  2. Bloem Haemex aambeien spray


Aambeien gel

Bij last van uitwendige aambeien kun je aambeien gel gaan gebruiken. Gel heeft als eigenschap dat het wat minder snel intrekt dan zalf. Een kwestie van voorkeur. Een belangrijk voordeel van gel is dat het langer een verkoelende werking geeft dan zalf. Je zou dan kunnen kiezen voor de Hemoclin aambeien gel. De Hemoclin gel is goed te gebruiken en zorgt dat je snel van de aambeien af bent. De aambeien Hemoclin wordt door veel mensen gekozen en wordt gezien als een goed product. Als je last hebt van inwendige aambeien dan kan Hemoclin helpen. Het bestrijdt de symptomen zoals jeuk en gevoeligheid, maar ook irritatie en branderigheid worden aangepakt met deze aambeien gel. Deze gel bevat 2QR, dit is een stof die er voor zorgt dat schadelijke bacteriën worden aangepakt en het genezingsproces wordt in gang gezet.

Beste aambeiengel

Aambeien zetpillen

Als je last hebt van inwendige aambeien kun je gebruik maken van de aambeien zetpillen. De zetpillen aambeien kunnen je helpen om van de klachten af te komen. De goede keuze hiervoor is trianal aambeien, dit staat beter bekend als de theranal aambeien zetpillen. De aambeien terhanal is een goed product dat in de vorm van zetpillen wordt geleverd. De werkzame stoffen bij de zetpillen zijn Bismutsubgallaat, lidocaïne en zinkoxide. Je kunt het middel niet gebruiken als je last hebt van bloedende aambeien.

Beste aambeien zetpillen

Aambeien doekjes

Als je last hebt van uitwendige aambeien kun je kiezen voor aambeien doekjes. Aambeien doekjes zijn hygenisch in het gebruik en gemakkelijk mee te nemen. Je stopt ze zo in de tas en bij het gebruik blijven je handen schoon. Je zou dan kunnen kiezen voor de aambeien Swaab. De dr. Swaab aambeiendoekjes zijn geschikt om aambeien aan te pakken. Deze doekjes zijn geïmpregneerd met een hoge dosering werkstoffen, hierbij kan gedacht worden aan vitaminen en verkoelende bestanddelen. Iedere keer als je naar de wc bent geweest is het raadzaam deze doekjes te krijgen om te reinigen. Op deze manier houd je het geheel schoon en kunnen de aambeien beter genezen.

Beste aambeiendoekjes


Aambeien Homeopathie

Als je vaak last hebt van aambeien dan zou je eens verder kunnen kijken dan de middeltjes die de huisarts je iedere keer voorschrijft. Je zou kunnen kiezen voor aambeien homeopathie. Homeopathie is een goede methode om de aambeien aan te pakken. Er zijn verschillende middelen tegen aambeien. Deze middeltjes tegen aambeien worden ook wel een huismiddel tegen aambeien genoemd. De homeopathie aambeien kunnen aangepakt worden met diverse middeltjes. Je zou er aan kunnen denken om een plasticzakje te nemen met ijsklontjes en dit tegen de aambei aan kunnen drukken. Deze trekt zich dan namelijk terug. Je kunt er ook voor kiezen om iedere dag speciale crème op de aambeien te smeren Zoals Hamamelis aambeien zalf van A. Vogel Homemeopatisch aambeien verhelpen. Dit bestaat voor 100% uit natuurlijk bestandsmiddelen. Hamameliszalf van A.Vogel. Het middel bevat naast Hamamelis, nog enkele andere geneeskrachtige planten, waaronder Echinacea purpurea dat zorgt voor een sneller herstel van de huid. Je kunt ook kauwen op een tamme kastanje, dit doe je dan een aantal keer per dag en dat zou er ook voor moeten zorgen dat de aambeien weg gaan. Je kunt ook gedroogde pruimen eten als je van de aambeien af wilt komen, echter lust niet iedereen deze en zijn er gelukkig nog andere huismiddeltjes die ingezet kunnen worden. Je kunt ook thee drinken van de brandnetel of van een duizendblad. Het is dan belangrijk om er voor te zorgen dat de thee lekker vers is en goed warm gedronken kan worden.

Beste aambeien Homeopatisch middel

Discreet aambeien medicijnen kopen

Schaam je je toch een beetje voor je aambeien of vind je het gewoon te persoonlijk om de middelen tegen aambeien bij je in de buurt te kopen? Koop ze dan op internet. Deze medicijnen zijn vrij te verkrijgen bij www.deonlinedrogist.nl of www.drogisterij.net. Mijn ervaring is dat de www.deonlinedrogist.nl meestal iets goedkoper is dan de www.drogisterij.net. Als u op tijd besteld kunt u vaak al de volgende dag gebruik maken van de aambeien middelen. U hoeft dan dus niet naar de huisarts. Mocht het zo zijn dat de klachten na het gebruik van de medicijnen alsnog aanwezig zijn, dan kan het verstandig zijn om alsnog naar de huisarts te gaan. Hij kan u dan doorverwijzen naar een specialist voor uw aambeien behandeling.

Beste aambeienzalf

Beste aambeienspray

Beste aambeiengel

Beste aambeien zetpillen

Beste aambeiendoekjes

Beste homeopatisch aambeienmiddel